Doi copii din Bistrița au fost transportaţi la spital după ce au căzut de pe ATV

O fată şi un băiat, de 8, respectiv 10 ani, au fost transportaţi, joi după-amiaza, la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, după ce au căzut de pe un ATV pe un drum din localitatea Tiha Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de prim ajutor al SMURD Bistriţa-Năsăud şi o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Personalul medical a hotărât că cei doi copii trebuie transportaţi la Spitalul de Urgenţă din Bistriţa, potrivit Mediafax.

“Băiatul prezintă traumatism cranio-cerebral şi excoriaţii, iar fetiţa atac de panică. Ambii copii vor fi transportaţi la UPU SMURD Pediatrie Bistriţa pentru mai multe investigaţii medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, urmând să stabilească împrejurările în care copiii aflaţi pe ATV s-au accidentat.

Foto: 123rf.com

EXCLUSIV/ Concluziile preliminare ale anchetei de la Otopeni: piloţii TAROM ar fi „tras frâna de mână” în timp ce aeronava rula pe pistă

Post-ul Doi copii din Bistrița au fost transportaţi la spital după ce au căzut de pe ATV apare prima dată în Libertatea.ro.

Sursa: {sursa}

Leave a Reply

Your email address will not be published.