FOTO | Schimbare de look pentru Michelle Obama. Fosta prima doamnă face senzație pe rețelele de socializare

Michelle Obama a apărut la un eveniment cu publicul cu un nou look. Noua sa coafură a făcut senzaţie pe reţelele de socializare.

Soția fostului preşedinte american Barack Obama și-a făcut o schimbare de look surprinzătoare. Noua sa coafura, naturală şi ondulată, a stârnit mii de comentarii pe contul de Twitter.

Hey, #EssenceFest! I brought a few of my girlfriends with me to New Orleans and we can't wait to join you tonight in the Superdome. Who's ready?! pic.twitter.com/OHzh2ZD9UW— Michelle Obama (@MichelleObama) 7 iulie 2019

Cu părul lung, încreţit natural, şi cu şuviţe luminoase, Michelle Obama a adoptat un stil mai tineresc, potrivit Agerpres.

Michelle Obama

Anul trecut, Michelle Obama a fost desemnată cea mai admirată femeie din Statele Unite. După ce activitatea soțului ei la Casa Albă s-a încheiat, Michelle a fost destul de discretă în ceea ce privește aparițiile sale publice.

Foto: HEPTA

Fotografii inedite de la nunta lui Michelle și Barack Obama. Cum arăta Michelle Obama în studenție cu codițe împletite

Post-ul FOTO | Schimbare de look pentru Michelle Obama. Fosta prima doamnă face senzație pe rețelele de socializare apare prima dată în Libertatea.ro.

Sursa: {sursa}

Leave a Reply

Your email address will not be published.