Viorica Dăncilă, huiduită la Iași. „PSD atâta ştie, să ne ţină în sărăcie” / VIDEO

Viorica Dăncilă a fost huiduită la Iași de mai mulți protestatari. Oamenii nemulțumiți l-au așteptat pe premier cu un banner cu mesajul „PSD atâta ştie, să ne ţină în sărăcie”.

Premierul Viorica Dăncilă participă vineri la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Iaşi și apoi urmează să aibă o întâlnire cu primarii.

Dăncilă a fost așteptată la Iași de câteva protestatari care au afișat un banner cu mesajul „PSD atâta ştie, să ne ţină în sărăcie”, scrie Ziarul de Iași.

Mesajul protestatarilor pentru Viorica Dăncilă / sursă foto: captură video Youtube/Ziarul de Iași

În momentul în care coloana oficială a trecut prin dreptul lor, protestatarii au strigat „hoților, la pușcărie, „analfabeto” și „la pușcărie cu voi”.

Înaintea ședinței de la PSD Iași, Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanţii unor organizaţii de la Iaşi care promovează construcţia autostrăzii A8, conform Mediafax.

În urmă cu două zile, primarul Iașiului, Mihai Chirica, a scris pe Facebook un mesaj referitor la vizita premierului Iași în care își exprima speranța că Dăncilă va fi prezentă în oraș pentru a-și lua „adio de la votul ieșenilor”.

Post-ul Viorica Dăncilă, huiduită la Iași. „PSD atâta ştie, să ne ţină în sărăcie” / VIDEO apare prima dată în Libertatea.

Sursa: {sursa}

Leave a Reply

Your email address will not be published.