Zeci de motocicliști din clubul Hells Angels, puși sub acuzare pentru criminalitate organizată

Procurorii din Portugalia au pus sub acuzare 89 de membri ai clubului Hells Angels pentru constituirea de grup infracțional, tentativă de crimă, tâlhărie și trafic de droguri, transmite Reuters. Acuzațiile au fost făcute după o investigație de durată a activităților din Portugalia ale clubului.

Procurorii susțin că în martie 2018, acuzații, înarmați cu cuțite, topoare și bâte, au încercat să omoare patru persoane și au provocat răni grave altora la un restaurant din suburbiile Lisabonei. Restaurantul a fost distrus.

Dintre cei 89 de acuzați, 37 se află deja în arest preventiv, cinci în arest la domiciliu, iar alți doi urmează să fie extrădați din Germania.

Autoritățile susțin că incidentul a făcut parte dintr-un război pentru controlul unei zone pentru trafic de arme și droguri. Motocicliștii mai sunt acuzați de extorcare, posesie ilegală de arme și muniție.

Clubul Hells Angels a fost format în 1948, în Statele Unite și are filiale în străinătate, cea din Portugalia fiind înființată în 2002.

Citește și:O femeie a înjunghiat o pasageră la metrou în urma unei discuții aprinse | FOTO & VIDEO

Post-ul Zeci de motocicliști din clubul Hells Angels, puși sub acuzare pentru criminalitate organizată apare prima dată în Libertatea.ro.

Sursa: {sursa}

Leave a Reply

Your email address will not be published.